Lån penge nu, det har aldrig været nemmere og billigere

Lån penge nu, det har aldrig været nemmere og billigere

Et nyt år er startet, der er masser af muligheder, men desværre koster de fleste af dem nogle penge undervejs, og du er måske ikke så likvid lige nu og her.

Det kan være du gerne vil undslippe kulden og tage sydpå, det kan være du gerne vil glæde dig selv og dine nærmeste med nogle fede gaver, eller hvad du nu måtte have lyst til.

Den rigtig gode nyhed er at du kan låne over nettet, det har aldrig været nemmere og billigere, og du behøver slet ikke forklare nogen om hvad du vil bruge pengene til, så det er en rigtig god mulighed for at give los efter for lyst og trang – bryde rammerne og gøre noget helt andet end det du plejer.

Hvordan gør du i praksis?

Den nemmeste metode er at gå ind på laanpenge-nu.dk/kviklaan/ hvor du får præsenteret en oversigt over låneudbydere der tilbyder dig at låne, med tilhørende angivelser af lånebeløb og den samlede åop – hvor begrebet åop dækker over årlige omkostninger i procent – og beskriver det lånet samlet set koster i procent af lånebeløbet om året.

Det er så her du skal tage en beslutning, eller rettere en række beslutninger, men det kan ske på et oplyst grundlag, for hvor mange penge skal du låne? Hvor lang til skal du bruge til at betale lånet tilbage? Hvor meget skal den månedlige ydelse være?

Og husk at selv om du modtager et eller flere lånetilbud, så er du ikke forpligtet til at tage imod dem, men hvis du gør skal du skrive under, det sker normalt med nemid, hvorefter pengene går til udbetaling.

En anden løsning du kunne overveje

Hvis nu du er meget på farten, og dårligt har tid til at skulle sætte dig ned og starte din bærbare op for at låne, så kan det faktisk sagtens lade sig gøre at låne penge via telefonen, den type lån der populært hedder sms-lån, så find et sms lån i dag.

Det at det foregår pr. telefon gør ingen forskel, proceduren er den samme, både omkring afgivelsen af oplysninger og godkendelse af lån.